Delicte

Tânăr reţinut după ce ar fi tâlhărit un livrator de pizza

Tânăr reţinut după ce ar fi tâlhărit un livrator de pizza. Un tânăr de 20 de ani a fost reţinut de poliţişti după ce ar fi tâlhărit un livrator de pizza, angajat al unei societăţi de unde tocmai comandase mâncare, prejudiciul fiind de 334 de lei, reprezentând mai multe cutii cu pizza şi alte produse alimentare.

Sesizarea a fost primită în data de 1 august a.c., în jurul orei 23.20, de la un râmnicean, angajat ca livrator la o societate comercială de tip pizzerie. Pe parcursul investigaţiilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că victima urma să ajungă la locaţia de livrare, în Râmnicelu, însă a fost abordat de către doi tineri necunoscuţi.

Unul dintre aceştia l-ar fi scos din maşină prin exercitarea de violenţe, apoi i-ar fi sustras din autoturism mai multe produse alimentare, în valoare de 334 de lei. Din cercetări a reieşit că principalii bănuiţi sunt doi tineri localnici, în vârstă de 18, respectiv 20 de ani”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii faţă de tânărul de 20 de ani pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, urmând a fi prezentat parchetului pentru a dispune o măsură preventivă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button