Delicte

Tânăr prins drogat în timpul examenului auto

Tânăr prins drogat în timpul examenului auto.

Un tânăr de 20 de ani din Cluj a susținut examenul pentru obținerea permisului auto categoria C în timp ce era drogat. Mai mult, din greșeală, atunci când i-a înmânat documentele polițiștului examinator, tânărul care susținea examenul pentru a deveni șofer profesionist i-a dat și un pliculeț cu stupefante. Incidentul a avut loc luni, în timp ce tânărul, născut în județul Neamț, dar care locuiește la Cluj-Napoca, susținea proba de traseu pentru obținerea permisului de conducere categoria C.

După ce a urcat în camion, examinatorul i-a cerut cartea de identitate și permisul de conducere categoria B. Tânărul nu a observat că între cele două documente avea un pliculeț cu un praf alb, astfel că i l-a înmânat polițistului examinator.

Polițistul, Gabriel Crișan, nu i-a spus tânărului nimic, ci a pus plicul în dosar cu celelalte acte, iar între timp și-a anunțat colegii de la Rutieră prin intermediul unui mesaj, astfel că agenții au așteptat camionul în capătul străzii, conform Dejeanul.ro.

Tânărul a fost testat atât pentru alcool, cât și pentru droguri, iar la cele din urmă rezultatul a fost pozitiv, mai scrie publicația locală.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button