Delicte

Tânăr arestat după ce a lovit un poliţist

Tânăr arestat după ce a lovit un poliţist

Un bărbat în vârstă de 29 de ani, din comuna Valea Mare, care ar fi lovit un poliţist, a fost arestat preventiv pentru ultraj, au informat, miercuri, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.
Tânărul ar fi tulburat de mai multe ori liniştea publică, noaptea, în comuna Valea Mare, județul Olt, iar când poliţiştii au încercat să îl imobilizeze şi să îl încătuşeze pentru a-l conduce la sediul Poliţiei l-a lovit pe unul dintre aceştia.

Primul incident a avut loc în noaptea de 19 februarie, în jurul orei 0, 30, când ar fi produs zgomote de mare intensitate. El a fost sancţionat cu 2.000 de lei de poliţiştii sosiţi la faţa locului în urma sesizării. Al doilea incident s-a produs în aceeaşi noapte, în jurul orei 2,30.

„Ulterior, în jurul orei 02:30, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că aceeaşi persoană tulbură din nou ordinea şi liniştea publică. La vederea echipajului de poliţie, tânărul a avut un comportament agresiv, motiv pentru care poliţiştii au procedat la imobilizarea şi încătuşarea acestuia, în vederea conducerii la unitatea de poliţie pentru dispunerea măsurilor legale. În momentul încătuşării, tânărul a lovit unul dintre agenţii de poliţie“, a precizat sursa citată.

Tânăr arestat după ce a lovit un poliţist. În cauză a fost deschis dosar penal pentru ultraj, cercetările fiind efectuate sub coordonarea Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina.

În urma probatoriului administrat, procurorul a dispus în ziua de 20 februarie reţinerea tânărului, iar instanţa a dispus ulterior arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Tânărul a fost reintrodus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt”, transmite IPJ Olt.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button