Delicte

Spărgători de locuințe / societăți, reținuți de polițiștii din județul Brașov

Spărgători de locuințe / societăți, reținuți de polițiștii din județul Brașov.

Agenții de la Secția 4 Poliție Brașov fac cercetări într-unul dintre dosarele de „furt calificat” în formă continuată.
„Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, în cursul lunilor ianuarie-februarie 2023, o persoană ar fi sustras mai multe bunuri din incinta a două societăți, ambele din municipiul Brașov, autorul pătrunzând prin distrugerea ușilor de acces”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.
Suspectul este un tânăr de 24 ani, din Augustin, jud. Brașov.
El a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Brașov.
Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Cazuri de furt, soluționate de polițiștii făgărășeni

Polițiștii din Făgăraș au reușit prinderea a două persoane bănuite că ar fi autorii mai multor infrațiuni de furt din locuințe și din incinta unei societăți comerciale din localitatea menționată.
Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Făgăraș au desfășurat cercetările. Suspecții identificați de ei sunt localnici. Unul a mai fost condamnat pentru fapte de natură penală.

Spărgători de locuințe / societăți comerciale…


„Cercetările, efectuate de polițiști cu privire la persoanele bănuite, au arătat faptul că, în perioada decembrie 2022 – februarie 2023, cei doi ar fi sustras mai multe unelte și materiale pentru construcții din curtea unei societăți, pentru aceastaautorii procedând la scoaterea din funcțiune a sistemului de supraveghere.
De asemenea, autorii ar fi pătruns și în locuințele a două persoane fizice prin forțarea ferestrelor. Valoarea prejudiciului total creat de cei doi fiind de aproximativ 14.000 lei”, a declarat sursa citată.
Polițiștii au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore a persoanelor suspecte. 
Cercetările sunt continuate pentru furt calificat în formă continuată. Dosarul este instrumentat sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button