Delicte

Șoferiță depistată drogată cu cocaină, în Poiana Brașov

O femeie de 26 de ani, din județul Bacău, a fost prinsă drogată la volan, în Poiana Brașov. Ea a fost oprită pentru control ieri dimineață, în jurul orelor 8.30.
„Pentru că în comportamentul acesteia polițiștii au identificat o stare de agitație, s-a procedat la testarea ei din punct de vedere al stabilirii prezenței alcoolului în organism, iar rezultatul a fost de 0,08 mg/l.
De asemenea, polițiștii au efectuat și un test pentru depistarea substanțelor interzise în organism, test care a ieșit pozitiv pentru substanța «COCAINĂ»”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.
Polițiștii i-au cerut consimțământul pentru a-i fi recoltate mostre biologice la o unitate autorizată, însă aceasta a refuzat.
Polițiștii au întocmit un dosar penal. Ei fac cercetări pentru „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, sub supravegherea procurorului de caz.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Șoferiță depistată drogată cu cocaină, în Poiana Brașov […]

Back to top button