Delicte

Șoferiță depistată cu o alcoolemie-record, de 5,76 mg/l

Șoferiță depistată cu o alcoolemie-record, de 5,76 mg/l

O șoferiță a lovit mai multe mașini în timp ce parca, a rămas blocată între două autoturisme și nu a mai putut ieși din habitaclu. Chemați de martori, polițiștii au testat-o și au depistat-o cu o alcoolemie de 5,76 la mie, relatează Blick, care preia o postare pe Facebook a poliției din Cehia.
Evenimentul s-a petrecut pe 7 aprilie, la Mlada Boleslav, 50 de kilometri nord-est de Praga.

Chiar și ofițerii cu experiență au fost uimiți când au aflat ce alcoolemie avea șoferița.

Aparatul a indicat o valoare de aproape 6 la mg/litru alcool pur în aerul expirat. Oficial, nu este permisă nici o picătură de alcool la volan. Șoferița a avariat anterior alte mașini în timpul numeroaselor încercări de parcare.

Femeia nu a mai putut să coboare din propriul vehicul, deoarece a rămas blocată între două autoturisme.
Când polițiștii au extras-o, au detectat halena alcoolică. La percheziția mașinii, au dat și peste o sticlă din plastic cu whisky, aproape goală: „Era plasată sub frâna de mână”.
Permisul de conducere i-a fost confiscat pe loc. Acum trebuie să răspundă în instanță. Potrivit legislației cehe, ea ar putea fi pedepsită cu până la trei ani de închisoare. Circumstanțele exacte ale incidentului și cum a putut femeia să conducă cu un nivel atât de mare de alcool sunt încă neclare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare