Delicte

Șoferiță de 30 de ani, prinsă cu droguri cristal

Șoferiță de 30 de ani, prinsă cu droguri cristal.

O șoferiță în vârstă de 30 de ani a fost prinsă de polițiștii rutieri din Cluj-Napoca cu un kilogram de 3-CMC, un drog sintetic denumit și “cristal”, ascuns în mașină, potrivit oradesibiu.ro.

La data de 28.09.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea unei inculpate, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Din cercetările efectuate, a rezultat că în seara de 27.09.2023 polițiști din cadrul Poliției Municipiului Cluj Napoca – Biroul Rutier aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au procedat la oprirea în trafic, pentru control, a autoturismului condus de inculpată, ocazie cu care au descoperit cantitatea de peste 1 kilogram de drog de mare risc, 3-CMC, (cunoscut și sub denumirea de cristal) disimulată în compartimentul roții de rezervă.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate pe raza județului Bistrița Năsăud împreună cu polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, au fost identificate și ridicate un laptop, mai multe obiecte purtătoare de urme și alte mijloace de probă.

Astăzi, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj, cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile au fost realizate cu sprijinul Serviciul Poliției Rutiere din cadrul IPJ Cluj, S.C.C.O. Bistrița Năsăud, și luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale din IPJ Bistrița Năsăud. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, a transmis DIICOT.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button