Delicte

Șoferi depistați sub influența substanțelor psihoactive, pe bulevardul Gării din Brașov

Doi șoferi au fost depistați sub influența substanțelor psihoactive, pe bulevardul Gării din Brașov.
Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Brașov au desfășurat acțiunile de control, ieri (foto).


„În urma unui control efectuat în trafic de către polițiști brașoveni, pe Bulevardul Gării, din municipiul Brașov, la data de 9 aprilie 2023 au fost testați doi conducători auto, cu vârsta de 29, respectiv 30 de ani, pentru care exista aceasta suspiciune, dată fiind manifestarea acestora în timpul controlului, că s-ar afla sub influența substanțelor interzise.


Astfel, pentru unul dintre cei doi conducări auto aparatul drugtest a evidențiat prezența în organism a substanței -benzodiazepină-, iar pentru celălalt conducător auto testat aparatul a indicat prezența substanței -THC cannabis-.
Față de cele două valori pozitive, cei doi conducători auto au fost conduși la o unitate medicală, unde li s-au recoltat mostre biologice, pentru a se stabili cu exactitate substanțele interzise prezente în organism
“, au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.


În cele două cauze penale se efectueză cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, sub coordonarea unui procuror de caz.Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Mikka
1 an în urmă

Bravo, dar poate ar trebui să se uite și la liniuțele pe care le fac mucoși de 19 ani pe Mureșenilor in jurul orelor 22, între giratoriile de la ARO până la cel de la Maternitate. Pe sensul de urcare.… Citeşte mai mult »

Back to top button