Delicte

Șoferi depistați în stare avansată de ebrietate, în Brașov și Moieciu

Șoferi depistați în stare avansată de ebrietate, în Brașov și Moieciu.
Unul dintre bărbați a fost oprit pentru control ieri, în jurul orelor 12.00. Bărbatul de 43 ani conducea un autoturism pe raza localității Moieciu. Etilotestul a indicat că avea 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice.
Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, potrivit IPJ Brașov.

Sâmbătă seară, în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Brașov l-au oprit în trafic, pentru control, pe celălalt bărbat. Șoferul în vârstă de 49 ani circula pe strada Hărmanului din municipiul Brașov. Și el era în stare avansată de ebrietate.
Etilotestul a indicat 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și lui i-au fost recoltate probe de sânge.
Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Acțiuni în municipiul Brașov

Ieri, în intervalul orar 10.00 – 12.00, polițiștii au desfășurat o acțiune pe raza municipiului Brașov, ce a avut ca scop asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, identificarea și aplicarea măsurilor legale împotriva persoanelor care practică cerșetoria, precum și depistarea și sancționarea conducătorilor de autovehicule, care parchează, fără drept, pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități.


S-a acționat în zona centrelor comerciale și pe principalele artere din oraș. Au fost instituite filtre rutiere pentru verificarea respectării de către conducătorii auto a prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.


Polițiștii brașoveni au legitimat 103 persoane și au verificat 62 de autovehicule. Pentru abaterile constatate au aplicat 38 de sancțiuni contravenționale. Valoarea totală a amenzilor este de aproximativ 17.400 lei. 30 de sancțiuni au fost aplicate pentru încălcări ale regimului rutier. Șapte sancțiuni contravenționale au fost date pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și o sancțiune pentru încălcarea altor norme legale.
De asemenea, au fost reținute 4 permise de conducere.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button