Delicte

Șoferi depistați drogați în traficul din municipiul Brașov

Doi șoferi au fost depistați drogați, ieri, în traficul din municipiul Brașov. Unul dintre ei a fost oprit de un echipaj de la Serviciul Rutier Brașov în jurul orelor 08.30, pe str. Zaharia Stancu. Bărbatul în vârstă de 29 de ani, din comuna Bod, a ieșit pozitiv la cannabis.


„În timpul efectuării controlului, conducătorul auto a manifestat o stare de agitație, ceea ce i-a determinat pe polițiști să efectueze un test în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în organism, iar rezultatul a fost pozitiv la substanța cannabis. Având în vedere rezultatul obținut, polițiștii au condus persoana la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței în organism a substanțelor psihoactive consumate“, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, comisar Florentina Manolache.


Al doilea șofer a fost oprit de agenți în jurul orei 16.30, pe str. Jepilor. Tânărul în vârstă de 21 de ani, din municipiul Săcele, a ieșit pozitiv tot la cannabis.
Și el a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței în organism a substanțelor psihoactive consumate.
Cercetările sunt continuate în ambele cazuri sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button