Delicte

Șofer moldovean, reținut în Brașov pentru dare de mită

Șofer moldovean…

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, împreună cu polițiștii din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Braşov, în urma denunţului formulat de un agent de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Staţiunii Predeal, au realizat în cursul zilei de ieri, la Timișu de Sus, jud. Brașov, o acţiune de prindere în flagrant a unei persoane, cetăţean moldovean, care este cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.


„În fapt, din cercetările efectuate în cauză a rezultat în data de 07.03.2024, în jurul orelor 09:30, suspectul a oferit martorului denunțător – agent de poliție rutieră suma de 200 de lei pentru a nu dispune măsurile legale, întrucât suspectul fusese depistat cu puţin timp înainte conducând autoturismul pe drumurile publice cu o viteză peste limita legală.
Faţă de suspect s-a luat măsura reținerii pe o durată de 24 de ore
“, a informat PTBv.
În cauză, inculpatul beneficiază de prezumția de nevinovăție.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare