Delicte

Șocant! Un cercetător s-a filmat torturând sexual până la moarte zeci de câini și a accesat imagini cu copii abuzați

Adam Britton, un cercetător australian expert în crocodili, a pledat vinovat la 60 de capete de acuzare, printre care torturarea animalelor și posesia de materiale cu abuzuri asupra unor copii. Bărbatul de 52 de ani a torturat, violat și ucis cel puțin 39 de câini, conform nypost.com.


El ar fi torturat, pare-se pentru plăcere sexuală, zeci de câini până când aproape toți au murit.
El a postat înregistrările video pe platforme online, unde a și accesat materiale care prezentau abuzuri comise asupra unor copii.


Procurorii care au prezentat cazul luni, la Curtea Supremă din Teritoriile de Nord australiene, au spus că detaliile cazului sunt atât de oribile încât nu pot fi făcute publice, potrivit bbc.com. Prin urmare, judecătorul a cerut publicului să părăsească sala.


Magistratul a fost îngrijorat că informațiile ar putea provoca un „șoc nervos” și a luat decizia rară de a-i ruga să plece chiar și pe ofițerii de securitate și pe oficialii adjuncți ai instanțelor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button