Delicte

Și-a otrăvit cu cianură 12 prieteni

Și-a otrăvit cu cianură 12 prieteni. Femeia este suspectată că și-a otrăvit 12 prieteni, inclusiv un fost iubit, cu cianură, pentru a le fura bunurile, relatează BBC.

Suspecta, pe nume Sararat Rangsiwuthaporn, a fost arestată la Bangkok, în urma unei anchete începute după moartea unui prieten de-al ei. Acesta a decedat în timpul unei călătorii cu Sararat la începutul lunii aprilie. Ulterior, ancheta s-a extins, iar polițiștii au anunțat că femeia e suspectată că a ucis alte 11 persoane.

Crimele au început în 2020, spun anchetatorii, iar victimele aveau urme de cianură în corp. Poliția nu a dezvăluit identitatea victimelor, dar au precizat că printre morți se numără un fost iubit al lui Sararat, precum și doi polițiști.
Poliția nu a dat mai detalii din anchetă, însă a spus că femeia le știa pe victime și ar fi putut să comită crimele din motive financiare. De altfel, rudele victimelor au raportat că acestora le-au dispărut bijuterii și bani.
Potrivit autorităților thailandeze, o prietenă, despre care poliția crede că a fost otrăvită, i-a împrumutat femeii 7.300 de dolari. Femeia a luat prânzul cu Sararat, iar la scurt timp a vărsat și leșinat, dar a supraviețuit.

Sararat a negat toate acuzațiile, însă autoritățile thailandeze i-au refuzat eliberarea pe cauțiune.

Și-a otrăvit cu cianură 12 prieteni. Cianura este o substanță toxică care poate fi detectată în cadavre la câteva luni după deces, dacă a fost folosită o cantitate letală. Utilizarea acesteia în Thailanda este strict reglementată, iar cei care o utilizează fără autorizație riscă doi ani de închisoare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button