Delicte

Sechestrată și torturată de soțul ei timp de 12 ani

Sechestrată și torturată de soțul ei timp de 12 ani. O nemțoaică în vârstă de 53 de ani, care susţine că era sechestrată din 2011 într-un apartament din Forbach, oraş din nord-estul Franţei, a fost descoperită luni, 7 august, de poliţie într-o cameră cu grilaje la ferestre şi în care exista o masă pentru tortură, informează BBC, preluată de news.ro.
Autorităţile l-au arestat pe soţul ei, în vârstă de 55 de ani, care este tot de naţionalitate germană, au precizat surse din cadrul poliţiei pentru agenția franceză de presă. Bărbatul a fost arestat luni, la ora locală 06.00, în urma unui raid al poliţiei.
Soţia acestuia a fost găsită într-un dormitor, dezbrăcată, cu capul ras, subnutrită şi cu mai multe oase rupte. Femeia se afla într-o cameră cu grilaje metalice, iar în apartamentul din Forbach, oraş situat la graniţa cu Germania, a fost găsit şi un banc folosit aparent pentru tortură.
Sechestrată și torturată de soțul ei timp de 12 ani. Potrivit presei locale, femeia avea fracturi „la ambele picioare şi la degete” şi a fost spitalizată. Primele constatări sugerează că ea a fost probabil torturată, conform surselor din poliţie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button