Delicte

Șantajată cu poze indecente, a plătit o sumă uriașă

Șantajată cu poze indecente, a plătit o sumă uriașă.

Pe 31 decembrie 2022, o femeie din Câmpulung Moldovenesc (Suceava) a depus o plângere la Poliţie prin care îl reclama pe un bărbat din Suceava că a şantajat-o cu publicarea unor poze indecente.

Bărbatul în vârstă de 33 de ani ar fi obligat-o pe femeie să îi dea suma de 20.000 de lei, pe care aceasta i-a plătit-o în trei tranşe – transmite Inspectoratul Județean de Poliție Suceava.

Totuși, bărbatul i-a trimis prietenului femeii mai multe fotografii în care aceasta era în ipostaze indecente.
Pe 21 ianuarie 2023, poliţiştii au făcut trei percheziţii domiciliare la bărbatul din Suceava. Au ridicat mai multe telefoane mobile de pe care pot fi administrate probe.

Bărbatul nu a fost găsit la domiciliu, astfel că poliţiştii au emis un mandat de aducere pe numele său şi au solicitat darea în consemn.

Voia să fugă din țară

Șantajată cu poze indecente, a plătit o sumă uriașă. „Bărbatul de 33 ani a fost depistat pe sensul de ieşire din ţară în P.T.F. Borş. (…) la PTF Borş s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale – Poliţia Câmpulung Moldovenesc, ocazie cu care mandatul de aducere a fost pus în aplicare”, a arătat sursa citată.

Bărbatul a fost reținut, 24 de ore, după care a fost pusă în mişcare acţiunea penală. Judecătoria Câmpulung Moldovenesc a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti sub supravegherea şi coordonarea procurorului, pentru infracțiunile de şantaj şi violarea vieţii private.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button