Delicte

Ridicat de polițiștii din județul Brașov, după ce și-a șantajat fosta iubită cu imagini în ipostaze intime / A cerut sume și de 25.000 de euro

Un bărbat a fost ridicat de mascații din județul Brașov, după ce și-a șantajat fosta iubită cu imagini în ipostaze intime. Polițiștii din Făgăraș efectuează acte de cercetare penală, pentru șantaj, hărțuire și amenințare.


„Cercetările au început la finalul anului trecut, cănd polițiștii au primit o sesizare, în care se arăta faptul că un bărbat ar exercita presiuni asupra fostei sale partenere, prin amenințări cu divulgarea către actualul partener a unor imagini private, realizate în ipostaze intime, contra unor sume se bani. Verificările au arătat că persoana bănuită ar fi contactat telefonic în mod repetat persoana vătămată și i-ar fi supravegheat fără un interes legitim locuința. De asemenea, aceasta i-ar fi cerut de mai multe ori sume de bani. Întrucât persoana vătămată nu i-a mai trimis bani, bărbatul a început să îl contacteze telefonic pe partenerul acesteia, în care cerea suma de 25.000 de euro, amenințând că în caz contrar va disemina mai multor persoane din anturajul lor imagini cu femeia în ipostaze intime”, a detaliat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.

Având în vedere materialul probator, ieri, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov, în baza mandatului emis de judecatorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Făgăraș, a fost efectuată o percheziție domiciliară la locuința persoanei bănuită, situată în municipiul București și alte 2 percheziții asupra autoturismelor folosite de bărbat.

După efectuarea perchezitiilor, bărbatul a fost condus la sediul Politiei Municipiului Făgăraș, unde a fost dispusă măsura reținerii pentru o durată de 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de: amenințare, șantaj, hărțuire și violarea vieții private.

Ulterior, bărbatul a fost prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Făgăraș, care a dispus luarea față de acesta a măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările vor fi continuate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsuroile legale.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare