Delicte

Reţinut pentru viol și lipsire de libertate

Reţinut pentru viol și lipsire de libertate. Un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunere legală pentru infracţiunile de viol, lipsire de libertate în mod ilegal, şantaj şi ameninţare.  

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) – Secţia 7 au pus în aplicare, sâmbătă, un mandat de percheziţie domiciliară, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol, lipsire de libertate în mod ilegal, şantaj, violarea vieţii private şi ameninţare.

La data de 15 martie 2023, Secţia 7 Poliţie a fost sesizată de o femeie, cu privire la faptul că, în luna septembrie a anului trecut, un bărbat cu care ar fi avut o relaţie ar fi lipsit-o de libertate în mod ilegal, în timp ce se aflau în locuinţa acestuia, din Sectorul 5, ar fi constrâns-o prin acte de violenţă şi ameninţări să întreţină relaţii sexuale împotriva voinţei sale şi ar fi realizat mai multe materiale video ce o surprind în ipostaze indecente şi denigrante”, informează un comunicat al DGPMB transmis sâmbătă, presei.

Potrivit sursei citate, până la data depunerii plângerii, bărbatul ar fi constrâns-o să nu încheie relaţia, ameninţând-o că va face publice imaginile video, demers pe care l-ar fi îndeplinit pe 15 martie 2023. Totodată, în aceeaşi zi, femeia ar fi primit ameninţări cu acte de violenţă şi cu moartea, prin intermediul unui apel telefonic.

Cu privire la aceste aspecte, ca urmare a completării formularului de evaluare a riscului, poliţiştii au emis împotriva bărbatului un ordin de protecţie provizoriu“, se mai arată în comunicatul Poliţiei Capitalei.

Reţinut pentru viol și lipsire de libertate. În urma efectuării percheziţiei domiciliare, bărbatul a fost depistat şi condus la audieri, fiind reţinut pentru 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button