Delicte

Reținut pentru furturi comise pe un bulevard din Brașov

Un bărbat de 37 de ani a fost reținut de polițiști pentru furturi comise pe un bulevard din Brașov. Inculpatul a fost reținut pe o durată de 24 de ore și este cercetat pentru furt, respectiv furt calificat.

„La data de 23 aprilie a.c., polițiștii brașoveni au fost sesizați de către o persoană de sex masculin cu privire la faptul că, în cursul acelei seri, în timp ce se afla în fața unui imobil de pe bulevardul Saturn, din municipiul Brașov, i-a fost sustras un telefon mobil, în valoare de aproximativ 2200 lei, din borseta pe care o avea asupra sa.
Cercetările efectuate în cauză au dus la identificarea persoanei bănuite de săvârșirea faptei, un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din municipiul Brașov. Polițiștii au demarat ample activități de căutare a bărbatului, iar acesta a fost depistat în data de 24 mai a.c., fiind condus la sediul unității de poliție.


Ulterior, cercetările au fost continuate cu privire la activitatea infracțională a bărbatului, ocazie cu care s-a stabilit că nu era la prima faptă de natură penală. Astfel, în cursul lunii ianuarie a.c., acesta s-ar fi întâlnit în zona Ardealul, de pe bulevardul Saturn din municipiul Brașov, cu o persoană pe care a salutat-o și a îmbrățișat-o, moment în care i-a sustras un telefon mobil din buzunarul exterior al hainei pe care o purta persoana vătămată, valoarea prejudiciului cauzat fiind de aproximativ 1200 lei”
, au detaliat reprezentanții IPJ Brașov.


Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul Investigații Criminale au dosarul în lucru, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button