Delicte

Profesor reținut pentru luare de mită

Profesor reținut pentru luare de mită

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție, coordonați de un procuror de la DNA Timisoara, l-au ridicat de pe stradă, luni seara, din zona unui supermarket din Reșița, pe lectorul universitar Cristian Rudolf, anunță Radio Reșița.

Acesta preda Istorie studentilor din cadrul UBB Reșița, iar prinderea în flagrant ar fi fost decisă de procurorii DNA Timisoara în urma denunțurilor făcute de mai mulți studenți, polițiști, care își continuă studiile universitare, că ar pretinde sume de bani pentru promovarea examenelor.

Ca urmare a denunțurilor, lui Cristian Rudolf i s-ar fi pus la cale un flagrant, fiind prins în timp ce lua banii pe care ar fi scris “mită”. Banii, se spune că peste 10.000 de euro, ar fi reprezentat suma adunată de mai mulți studenți de la masterat, printre care și polițiști.

Profesorul a fost condus la locuința sa și la unitatea de învățământ, unde au avut loc percheziții, urmând să fie audiat sub acuzația de luare de mită.

Conform primelor informații, în locuința profesorului universitar au fost găsite teancuri de bani ascunse în dulapuri.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Profesor reținut pentru luare de mită 21 februarie 2023 […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare