Delicte

Profesor acuzat că a întreținut relații sexuale cu o elevă

Profesor acuzat că a întreținut relații sexuale cu o elevă

Un profesor în vârstă de 41 de ani din satul Mărăşeşti, Mehedinți, este acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu o fată de 14 ani, elevă în clasa a VIII-a. Totul a ieșit la iveală după ce tatăl fetei a prins-o furând bani din casă.

După mai multe întrebări, copila a recunoscut că avea de gând să îi dea profesorului ei și că nu este prima dată când face asta. Mai mult, cei doi și-ar fi trimis online poze indecente unul cu celălalt, potrivit Observator.

Cazul este discutat și analizat în consiliile de etică și disciplină și de administrație al Colegiului Tehnologic “Constantin Brâncoveanu”, de care ţinea şcoala în care preda.

Profesor acuzat că a întreținut relații sexuale cu o elevă. Profesorul a fost suspendat din funcție până la sfârșitul anului.

Dascălul recunoaşte că a schimbat mesaje compromițătoare, poze şi că fata i-a dat sume de bani, fără ca el să le ceară. Neagă însă că ar fi întreținut relații sexuale cu minora.

Este o poveste teribilă la nivelul colegiului, a fost un şoc pentru noi, cadrele didactice. Pe scurt, pe 28, colegul nostru care este coordonatorul şcolii gimnaziale Mărășești m-a informat despre un eveniment regretabil care a avut loc la şcoală, din acel moment am informat inspectoratul şcolar, am convocat consiliul profesoral pentru comisie disciplinară, l-am audiat ca să ne spună punctul lui de vedere.

În mare, anumite lucruri şi le-a asumat, dar pentru noi erau suficiente argumente să luăm toate măsurile să nu mai predea nici la Mărăşeşti şi nici la Colegiu”, a declarat directorul Colegiului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button