Delicte

Profesoară reţinută, după ce ar fi folosit o diplomă de studii falsă

Profesoară reţinută, după ce ar fi folosit o diplomă de studii falsă

Viceprimăriţa comunei Codăeşti și profesoară de Limba Română la Liceul „Ştefan cel Mare” din comună, Lenuţa Damian, a fost reţinută de poliţişti în urma unei percheziţii domiciliare, potrivit Agerpres. Aceasta este acuzată că ar fi folosit o diplomă falsă, în baza căreia ar fi obţinut inclusiv gradul didactic I.
În urma cercetărilor efectuate a reieşit că, în perioada 2008 – 2023, femeia ar fi falsificat acte de studii, care ar fi atestat calificarea de cadru didactic, obţinând, în baza acestora, toate gradele profesionale, conform comunicatului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.
O femeie în vârstă de 50 de ani a fost reţinută, în cursul zilei de joi, sub acuzaţiile de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals. Cercetările sunt continuate de poliţişti, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui”, au declarat, vineri, pentru Agerpres, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

În trecut, Lenuţa Damian a fost suspectă într-un alt dosar penal, fiind acuzată că, în calitate de diriginte, ar fi modificat nota unei eleve, la un alt obiect faţă de cel pe care ea îl predă la clasă. La finalul cercetărilor, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui au dispus renunţarea la urmărirea penală.

Lenuţa Damian a candidat pe listele PNL la alegerile din anul 2020, conform sursei citate.

Update. Aceasta a fost plasată, vineri, sub control judiciar, potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Doru Badea
3 luni în urmă

Și câți ora mai fi. Refulați din alte domenii..care și.au găsit un loc în învățământ din cauza modulului pedagogic urmat în facultate .. rușine să că fie cu gunoaiele care le trimiteți la catedra! Meditațiile când aveți de gând să… Citeşte mai mult »

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare