Delicte

Profesoară reținută după ce a întreținut relații sexuale cu o elevă

Profesoară reținută după ce a întreținut relații sexuale cu o elevă

O profesoară de sport din statul american Minnesota a fost reținută după ce a întreținut relații sexuale cu o elevă, care la momentul respectiv avea 13 ani, relatează presa americană.

Lindsey Schneeberger, în vârstă de 24 de ani, se confruntă cu trei capete de acuzare în urma relației cu adolescenta care între timp a împlinit 14 ani, potrivit polițiștilor din Rochester. Schneeberger era antrenoare de volei și preda educație fizică la școala din Pine Island, potrivit ABC 6 News.

Poliția spune că eleva a reușit să identifice mai multe „jucării sexuale” găsite în casa femeii. Unele dintre ele ar fi fost folosite în timpul presupusei lor relații sexuale, mai spun oamenii legii.

O investigație a fost demarată după ce mama elevei a descoperit în telefonul său mesaje suspecte primite de la profesoară, care sugerau o relație inadecvată între cele două. Schneeberger i-ar fi trimise inclusiv mesaje nud, cu ea.

Actele sexuale ar fi început la 1 martie și ar fi continuat până la 15 mai. Profesoara a fost suspendată pe 6 martie și a demisionat 10 zile mai târziu. Schneeberger s-a angajat apoi la o altă școală, aflată la o distanță de aproximativ 20 de km.

Profesoară reținută după ce a întreținut relații sexuale cu o elevă. Ea a fost reținută și se află la Centrul de Detenție pentru Adulți din Olmsted County. Un judecător i-a stabilit o cauțiune de 75.000 de dolari, cu condiția că nu are voie să contacteze persoane minore sau să dețină poziții în care are autoritate asupra minorilor. Profesoara urmează să apară din nou în fața unui judecător pe 8 iunie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
4 luni în urmă

Lighioana din poză este vilighei feminin. Să nu uităm cine este și ce orientări are deviantul waxerist vilighei, nu!? El a recunoscut, noi numai trebuie să ne amintim din când în când. Înainte era cu „slava” doza, acum este cu… Citeşte mai mult »

Willy
4 luni în urmă

barbugheyisme. De aia nu ii place lui barbughey scoala si vorbeste urat despre profesori.

Willy
4 luni în urmă

Eu acuma vad, din intamplare: numai in brosurica mytex putem gasi cursul de schimb la rubla infecta. Probabil ca sa isi poata face mai bine calculele latraul putinist barbughey.

Back to top button