Delicte

Profesoară acuzată că a întreținut relații intime cu un elev

Profesoară acuzată că a întreținut relații intime cu un elev

O profesoară de pian care predă la o școală de renume din Regatul Unit, este acuzată că a întreținut relații intime cu un elev de 14 ani. Infracțiunile de care este acuzată au avut loc în anii 1990.

Fiona Carrier, acum în vârstă de 61 de ani, a predat muzică la Blue Coat din Reading, o școală prestigioasă la care au studiat personalități importante precum Jeremy Kyle sau Matt Allwright. Pe când era profesoară, Fiona l-a invitat pe unul din studenții săi la o cabană pentru „lecții individuale de pain”.

Adolescentul a povestit că profesoara i-a gătit cina, după care au făcut sex. Profesoara neagă patru capete de acuzare pentru agresiune indecentă asupra unui minor..

„Spuneți-mi că sunt o idioată absolută, dar nu m-am așteptat la asta. Am predat la sute de băieți adolescenți, dar nu m-am așteptat la așa ceva”, a spus ea, conform Mirror.

Ea i-a mărturisit avocatului că nu a putut niciodată să se ierte pentru gestul făcut.

„Privind în urmă, ar fi trebuit să am semnale de alarmă, dar nu am făcut-o din nu știu ce motiv. M-a bântuit absolut de atunci. Mă rog mult pentru el, nu am reușit niciodată să mă iert. Mi-a făcut rău. Dumnezeu poate ierta pe oricine, dar eu nu mă pot ierta pe mine”, a spus ea.

„Faptul că cineva are o anumită vârstă nu te împiedică să observi că este un băiat arătos. În mod obiectiv era, dar asta nu mă împiedica să nu-mi placă de el. Oricine își poate da seama dacă cineva este o persoană arătoasă”, a răspuns ea atunci când a fost interogată de procuror.

În schimb, profesoara recunoaște că a întreținut relații intime cu elevul ei. Ea spune că s-au sărutat și că s-au atins unul pe altul în zonele intime, dar susține că nu au avut contact sexual.

„Nu-mi amintesc cum sau de ce. Mi-am zdruncinat creierul timp de zeci de ani în legătură cu acest lucru. Pur și simplu nu am reușit niciodată să mă iert. Nu pot explica ce s-a întâmplat, dar am depășit limita. Eram foarte conștientă că s-ar putea lăuda la prietenii lui și că dacă se afla acest lucru aș putea să-mi pierd slujba, aș putea pierde totul. Abia mă descurcam așa cum eram. A fost o tatonare rapidă, doar o atingere, hainele nu au fost scoase sau altceva. Ne-am atins organele genitale unul altuia. S-a terminat foarte, foarte repede, din fericire”, a spus ea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button