Delicte

Prinși la furat într-un hipermarket din Brașov

Un bărbat si o femeie au fost prinși la furat într-un hipermarket din Brașov. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 4 Poliție efectuează cercetări pentru  furt calificat. 


„La data de 3 martie a.c., în jurul orei 14:30, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că două persoane ar fi sustras produse dintr-un hipermarket și au fost surprinse în zona caselor de marcat fără să achite contravaloarea acestora.
Imediat, după primirea sesizării, un echipaj de poliție s-a deplasat în cel mai scurt timp la fața locului și a procedat la identificarea persoanelor, o femeie în vârstă de 39 de ani și un bărbat în vârstă de 37 de ani.
Cei identificați au fost conduși la sediul unității de poliție, unde polițiștii au continuat cercetările cu privire la acțiunea infracțională.


Din cercetările efectuate în cauză s-a stabilit faptul că cei doi au intrat în hipermarket, în timpul programului de funcționare, ocazie cu care s-au deplasat în zona raionului cu produse vestimentare, de unde au luat produse și s-au deplasat la cabinele de probă. Aici le-au îndepăratat sistemul antifurt, au introdus produsele în mânecile gecilor, după care au trecut de linia caselor de marcat fără a achita prețul produselor achiziționate, în valoare totală de 536.99 lei”, a detaliat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Ținând cont că bărbatul nu este la prima faptă de acest gen, el a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea sa în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.
Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button