Delicte

Preot arestat după ce a drogat și violat un băiat de 15 ani

Preot arestat după ce a drogat și violat un băiat de 15 ani

Un preot de 52 de ani a fost arestat în Franța după ce a drogat și violat un băiat de 15 ani. Mai mult, bărbatul este infectat cu HIV.

Preotul conduce o parohie din regiunea Rennes și ar fi recunoscut relația cu victima, dar s-a apărat susținând că tânărul se declarase major și era de acord, conform RTL, informează Mediafax.
Cei doi s-au întâlnit la Paris după ce s-au cunoscut pe o aplicație de întâlniri gay. După ce au consumat alcool, au mers la un hotel, unde preotul l-ar fi obligat pe tânăr să ia droguri, iar apoi l-a violat.

Când adolescentul a adormit, preotul a părăsit hotelul. Tânărul a început să se simtă rău și și-a alertat prietenii. Transportat la spital, ancheta a fost declanșată de autoritățile pariziene, care au dat de urma preotului în câteva ore și l-au arestat.

Preotul a recunoscut atât relația, cât și consumul de droguri. Le-a spus anchetatorilor că a călătorit în mod regulat la Paris pentru a se întâlni cu bărbați și a face sex în hoteluri.

Preot arestat după ce a drogat și violat un băiat de 15 ani. Bărbatul le-a explicat anchetatorilor că urmează o triplă terapie care reduce semnificativ încărcătura virală și riscul de transmitere.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Ăsta e un deviant, progresist sau haștagist, ramura #rezist. De-al lui vilighei, alt deviant pidosnic. Chiar el a recunoscut, viligheiu, noi doar îi aducem aminte. PLUS CĂ TREBUIE SĂ ȘTIE LUMEA CINE E EL ȘI CINE LĂUDA DOZELE ȘI ACUM… Citeşte mai mult »

Back to top button