Delicte

Polițiștii și jandarmii brașoveni – în acțiune / Amenzi de peste 8.500 de lei

Polițiștii și jandarmii brașoveni – în acțiune.

La data de 13 decembrie a.c., polițiștii brașoveni, în colaborare cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Brașov și cu Poliția Locală Brașov, au desfășurat mai multe acțiuni pe raza municipiului, cu scopul de a asigura un mediu de siguranță adecvat, în special prin prevenirea infracțiunilor contra persoanei și  patrimoniului, dar și pentru combaterea principalelor cauze generatoare ale accidentelor rutiere.

Acțiunile au vizat și identificarea și luarea măsurilor legale împotriva persoanelor care practică cerșetoria sau tulbură în orice mod liniștea publică.

Polițiștii și jandarmii brașoveni – în acțiune

„Pentru că ne dorim creșterea gradului de siguranță rutieră, în contextul unui aflux mare de turisti, polițiștii rutieri au desfășurat activități complexe în vederea identificării și sancționării abaterilor de la normele legale, în special pentru depistarea conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise, dar și pentru sancționarea conducătorilor auto care parchează autoturismele, fără drept, pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități”, au informat reprezentanții IPJ Brașov.

La activități au participat polițiștii din cadrul secțiilor de pe raza municipiului Brașov, Biroului Rutier Brașov, Biroului de Investigații Criminale, precum și personal al Poliției Locală Brașov și al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov.

În timpul acțiunilor au fost legitimatea aproximativ 150 de persoane și au fost verificate 115 autovehicule, iar în funcție de indiciile sesizate de polițiști, unii dintre șoferi au fost testați din punct de vedere al consumului de alcool sau substanțe psihoactive.

Rezultatul activităților s-a concretizat în aplicarea a 36 de sancțiuni contravenționale, cu valoare totală de 8.550 de lei. De asemenea, în urma acțiunilor întreprinse au fost ridicate 2 certificate de înmatriculare și au fost reținute, în vederea suspendării 4 permise de conducere.

Foto: Arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button