Delicte

Polițistă prinsă băută în timpul serviciului

Polițistă prinsă băută în timpul serviciului.

O polițistă în vârstă de 25 de ani din Arad a fost prinsă băută în timpul serviciului, după un control inopinat cu etilotestul, potrivit Ziua de Vest. Tânăra poliţistă se pregătea să intre în serviciu, dar nu a trecut testul pentru alcoolemie, acesta indicând o valoare de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Aceasta este ofiţer în cadrul Biroului Protecţia Animalelor și a participat la o petrecere cu o noapte înainte.

„În dimineața zilei de 8 octombrie a.c., în cadrul unui control efectuat de polițiștii Compartimentului Control Intern, la debutul unei acțiuni desfășurate pe raza de competență a orașului Sântana, a fost efectuată o testare cu aparatul alcooltest a polițiștilor care urmau să intre în serviciu. În urma testării, în cazul unei polițiste de 25 de ani, alcooltestul a indicat o valoare de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din cercetări, a reieșit că persoana în cauză nu a condus autoturismul spre sediul I.P.J. Arad, deplasându-se cu un autoturism condus de o altă persoană”, a precizat IPJ Arad într-un comunicat de presă.

Polițista este cercetată disciplinar după ce a fost prinsă mahmură la serviciu.

„În baza celor constatate, comanda IPJ Arad a dispus declanșarea cercetării disciplinare, pentru încălcarea prevederilor Legii 360/2002, privind Statulul polițistului și a Codului de etică și deontologie a polițistului”, a mai transmis IPJ Arad.

Tânăra lucrează de doi ani în Poliţie, iar aceasta este prima abatere desciplinară, a mai precizat IPJ Arad.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
8 luni în urmă

[…] Potrivit procedurilor, paznicul magazinului a solicitat intervenția polițiștilor. Oamenii legii au constatat că tânăra este agent în cadrul MAI. Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele tinerei.  […]

Back to top button