Delicte

Polițist jefuit în sediul poliției

Polițist jefuit în sediul poliției

Unui polițist din municipiul Deva i-a fost spart dulapul din birou de persoane necunoscute, fiindu-i furate mai multe obiecte pe care le folosea la intervenții, potrivit site-ului local Pandurul. Jaful a avut loc în intervalul orar 08.00 – 16.00, în sediul Poliției municipiului Deva.

Polițiștii din cadrul Biroului Control Intern al Inspectoratului de Poliție Județeană Hunedoara au fost sesizați de un agent de poliție despre faptul că din fișetul metalic ce se află în biroul din cadrul Compartimentului de Proximitate al Poliției Municipiului Deva, i-au dispărut un baston, un spray iritant lacrimogen și o pereche de cătușe. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, cercetările vizând stabilirea circumstanțelor comiterii faptei și luarea măsurilor legale ce se impun”, potrivit unui comunicat al IPJ Hunedoara.

Polițist jefuit în sediul poliției. Persoana care a dat spargerea încă nu a fost găsită.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button