Delicte

Polițist amenințat cu moartea într-un live pe Facebook

Polițist amenințat cu moartea într-un live pe Facebook.

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru ultraj după ce, miercuri noaptea, într-o postare live pe Facebook, l-a ameninţat cu acte de violenţă şi cu moartea pe un poliţist din cadrul Poliţiei municipiului Timişoara. Anchetatorii au stabilit că, în noaptea de 29 noiembrie, în jurul orei 23,00, bărbatul l-a ameninţat prin intermediul unei postări live pe Facebook pe un ofiţer de poliţie din cadrul IPJ Timiş – Poliţia municipiului Timişoara, cu acte de violenţă şi cu moartea.

Toate în scop de răzbunare, în legătură cu exercitarea atribuţiilor de serviciu, ameninţări care au fost de natură a produce persoanei vătămate o stare de temere, potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

Faţă de inculpat, procurorul de caz a formulat o propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, propunere admisă în data de 1 decembrie. Cercetările în dosar sunt efectuate de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, cu sprijinul organelor de cercetare penală din cadrul Poliţiei Timişoara – Biroul Investigaţii Criminale“, se arată în comunicatul de presă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button