Delicte

Plasați sub control judiciar, la Brașov, în dosarul privind sacrificarea ilegală a cailor

Cinci inculpați au fost plasați sub control judiciar, în dosarul privind sacrificarea ilegală a cailor.

„În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigarare a Criminalității Economice, cu sprijinul altor structuri de poliție din cadrul I.P.J. Brașov și a altor județe din țară, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, un număr de cinci persoane au fost prezentate de către polițiști procurorului de caz care a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de acestea și, ulterior, luarea măsurii preventive a controlului judiciar pentru 60 de zile. Cercetările sunt continuate de către organele de poliție judiciară din cadrul Serviciul de Investigarare a Criminalității Economice Brașov, sub delegarea procurorului”, au informat, astăzi, reprezentanții Poliției Județene Brașov.

Vezi și: Update. Cai sacrificați ilegal la un abator din Brașov, pentru piața din Italia / 32 de percheziții (video)

Percheziții (și) la Brașov, într-un dosar ce vizează infracțiuni de luare/dare de mită, deturnarea licitațiilor publice, uciderea animalelor…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
6 luni în urmă

[…] Vezi și: Plasați sub control judiciar, la Brașov, în dosarul privind sacrificarea ilegală a cailor […]

Back to top button