Delicte

Percheziții la spital, în legătură cu organizarea unui concurs de angajare

Au loc percheziții astăzi în legătură cu organizarea unui concurs de angajare.

„În cursul zilei de astăzi, 20.04.2023, ofițerii de poliție din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Vâlcea efectuează, cu sprijinul serviciilor anticorupție din mai multe județe, un număr de zece percheziții, dintre care opt la sediul Spitalului Județean Vâlcea și alte două percheziții la locuințele unor persoane fizice.


Activitățile procedurale sunt desfășurate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor  infracțiuni asimilate celor de corupție referitoare la organizarea unui concurs pentru ocuparea unui post de asistent de laborator în cadrul Serviciului Județean de Medicină Legală Vâlcea.


Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, menționăm faptul că atunci când împrejurările vor permite, vom oferi detalii suplimentare.
Precizăm că aceste activități nu pot, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, se arată într-un comunicat al DGA.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button