Delicte

Percheziții la persoane suspectate că au furat din gospodării din Feldioara

Au avut loc percheziții la persoane suspectate că au furat din gospodării din comuna Feldioara, județul Brașov.
Polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări pentru furt calificat și tentativă la furt calificat.


Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, în perioada 25 decembrie 2022-15 martie 2023, mai multe persoane ar fi pătruns, fără drept, în curțile a șase imobile, situate pe raza comunei Feldioara din județul Brașov, de unde ar fi sustras sau ar fi încercat să sustragă mai multe bunuri din locuințele persoanelor vătămate sau din anexele acestora.
În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au identificat persoanele bănuite de săvârșirea faptelor ca fiind trei tineri din comună
“, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, comisar Florentina Manolache.

Percheziții…


În 6 aprilie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Feldioara, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov și Serviciului Criminalistic Brașov, au pus în executare 3 mandate de percheziție la locuințele tinerilor, ocazie cu care au fost identificate și ridicate mai multe bunuri, în vederea continuării cercetărilor.
Două dintre persoane au fost reținute pentru 24 de ore.
Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Vezi și: Autoturism furat de lângă un hotel din municipiul Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button