Delicte

Percheziții la o stână și la grajduri din județul Brașov

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Brașov, efectuează astăzi percheziții domiciliare la o stână și grajduri din județul Brașov, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori și rele tratamente aplicate minorului.

„Din cercetările efectuate într-o cauză penală, finalizată prin trimiterea în judecată a trei persoane (rechizitoriul din 11 ianuarie 2024), a reieșit faptul că, în perioada 2018 – 2022, aceeași victimă minoră ar fi fost exploatată prin obligarea la muncă în condiții deosebit de grele de către o persoană, proprietară a unor stâne situate într-o comună din județul Brașov. Persoana vătămată minoră ar fi fost agresată, în mod repetat, adăpostită într-o cușcă amenajată la stână, fără minime condiții de igienă și ținută într-o continuă stare de aservire”, au explicat anchetatorii.

Audierile se vor desfășura la sediul DIICOT Brașov. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Române. Acțiunea beneficiază de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov. Pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de prezumția de nevinovăție.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare