Delicte

Percheziții în legătură cu „protecția asigurată unor firme de transport”

Percheziții în legătură cu „protecția asigurată unor firme de transport”…

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Cluj efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în cursul anului 2023, în legătură cu protecția asigurată unor firme de transport.


În cursul zilei de 04 octombrie 2023, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții domiciliare în 24 de locații, situate pe raza județelor Cluj, Maramureș, Bistrița – Năsăud, Sălaj, Bihor și Alba, din care două sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice.
În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Direcției Generale Anticorupție”
, se arată într-un comunicat remis astăzi de DNA.

Șeful Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier Cluj, Bogdan Turlea, ar fi fost ridicat de procurorii DNA, fiind acuzat de luare de mită și divulgare de informații, transmite Antena 3.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button