Delicte

Pensionar amendat cu 3.000 de lei după ce și-a abandonat pisoiul

Pensionar amendat cu 3.000 de lei după ce și-a abandonat pisoiul.

Un bărbat de 74 de ani din Galați a fost amendat de polițiști pentru că a abandonat un pisoi. Animalul a fost lăsat într-o pungă de plastic agățată de oglinda unei ambulanțe veterinare. Bărbatul a fost identificat la două săptămâni după ce a abandonat animalul. El a fost sancționat contravențional cu amendă de 3.000 de lei conform prevederilor din legea privind protecția animalelor.

În urma activităților efectuate de polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Galați, în cursul zilei de ieri, 21 august 2023, a fost identificată persoana care, la data de 07.08.2023, a abandonat un pisoi în vârstă de aproximativ trei săptămâni într-o pungă de plastic atârnată de oglinda unei ambulanțe veterinare parcată în fața unui cabinet veterinar din municipiul Galați. Este vorba despre un bărbat, de 74 de ani, din municipiul Galați”, a anunțat IPJ Galați.

Atunci când a fost abandonat, animalul nu a avut hrană și a fost găsit și salvat de către o angajată a cabinetului veterinar la finalul programului de lucru. În prezent, pisoiul este îngrijit de personalul cabinetului veterinar și așteaptă să fie adoptat.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
3 luni în urmă

Nimeni nu pateste nimic in cazul femeii din Botosani abandonate in spital 7 ore dar pe nea Caisa l-au amendat cu 3000 lei pentru abandon de pisic. Astia nu dau doi bani pe viata noastra, contam pentru ei doar cat… Citeşte mai mult »

Back to top button