Delicte

Pedofil predat poliției de propriul tată

Pedofil predat poliției de propriul tată. Un pedofil din Anglia, care a răpit și agresat sexual o fetiță de 6 ani, a fost predat poliției de propriul tată, care l-a recunoscut pe o imagine de pe o cameră de supraveghere. Fotografiile fiului său au fost publicate de poliția din Greater Manchester.

Lewis Jones, în vârstă de 24 de ani (foto), din Allerton, Anglia, a răpit-o și a atacat-o violent pe fetiță în timp ce aceasta se juca pe un câmp cu verișoara ei, în apropierea casei unei rude, scrie presa britanică.

Conform Liverpool Echo, înainte de atac, Jones a stat pe o bancă și le-a fotografiat pe fetițe. Tânărul a luat-o în brațe și a fugit cu ea spre o zonă împădurită, acoperindu-i gura pentru a-i înăbuși țipetele de ajutor.

Timp de aproape 30 de minute, cât a fost singur cu ea, Jones a supus-o pe copilă unui atac sexual violent.

Jones a lăsat-o să plece doar după ce a auzit familia ei strigându-i numele în încercarea disperată de a o găsi.

Pedofil predat poliției de propriul tată. Poliția a spus că localnicii se simt acum “speriați” să își lase copiii să se joace afară și a povestit cum incidentul a generat un sentiment de “frică și neîncredere” în zonă. Acum, Jones, care era deja anchetat pentru presupusul abuz sexual asupra unui copil atunci când a răpit-o pe fată, a fost condamnat la închisoare pe viață.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button