Delicte

Pedeapsa primită de un tânăr care și-a otrăvit părinții

Pedeapsa primită de un tânăr care și-a otrăvit părinții. Un tânar care și-a otrăvit părinții a fost condamnat la 30 de ani de închisoare. În timpul procesului tânărul a negat că ar fi făcut asta, dar în ultimă instanță a recunoscut tot, conform Corriere Di Bologna.

„Astăzi vreau să spun adevărul, îmi pare rău că vorbesc abia acum. Nu am făcut-o înainte pentru că mi-a fost frică. Vreau să-mi asum responsabilitatea și să-mi cer iertare față de cei pe care i-am rănit. Eu am comis totul. Sper ca mama mea să mă poată ierta și să pot avea o a doua șansă”, a spus el în instanță.

Alessandro Leon Asoli (21 de ani) le-a pus părinților otravă în mâncare, mai exact în penne (macaroane) cu somon.

Condamnat în primă instanță la 30 de ani de închisoare pentru omor și tentativă de omor a negat. El ar fi încercat să își ucidă părinții din cauza unor probleme cu banii, vrând să obțină moștenirea.

Pedeapsa primită de un tânăr care și-a otrăvit părinții. Mama lui, care a supraviețuit tentativei, a declarat într-un interviu că nu îl mai consideră pe Alessandro Leon Asoli fiul ei. Tatăl său a murit.

Mă uit la fotografiile cu acel băiat și mă rog, dar nu îl pot ierta. Nu pot să mă uit la clipurile împreună că nu îi mai pot auzi vocea. Îi spun băiatul acela pentru că din 15 aprilie 2021 (ziua crimei – n.red.) nu mai am fiu”, a declarat Monica Marchioni.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button