Delicte

Bărbat fugit de la Psihiatrie, dat în urmărire națională

Un bărbat internat la Psihiatrie este dat în urmărire națională, după ce a părăsit fără drept unitatea medicală. Bărbatul căutat se numește Rada Gheorghe Antonie. El are sentință penală de internare la neuropsihiatrie.


„În data de 16.08.2023, in jurul orelor 20.00, organele de politie au fost sesizate direct de catre medicul de garda din cadrul Spitalului de Psihiatrie Jebel despre faptul ca, persoana in cauza, pacient internat la Spitalul Jebel in baza sentintei penale nr.5/2022 , in dosar nr. 1835 318 2022 , emisa de Judecatoria Targu Jiu acesta fiind condamnat pentru savarasirea infractiunilor de Distrugere, fapta prev. Si ped. De art. 253 alin. 1 si Violare de domiciliu, fapta prev. si ped. de art. 224 alin. 1 din C.p., se va proceda la darea in urmarire a persoanei si de efectuarea de mentiuni in aplicatia urmariti. Persoana in cauza a parasit incinta spitalului in data de 16.08.2023, jurul orelor 18:30, acesta fiind imbracat intr-o pijama de culoare gri si nu avea asupra sa documente sau alte bunuri”, se arată pe site-ul Poliției Române.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
11 luni în urmă

Si pe aici s-a cuibarit unul care a fugit de la balamuc. Conform dresajului primit la baza, latra in rusa, mananca rahat, imprastie propaganda putinista. Anuntati brancardierii sa il ia sa il duca la salon. Raspunde la porecla barbughey.

Back to top button