Delicte

Și-a abandonat fiul de 9 ani la spital

Și-a abandonat fiul de 9 ani la spital

După ce a fost să-și viziteze fiica internată, o femeie din Galați și-a lăsat băiatul la spital. Mama a dispărut, iar concubinul ei a anunțat autoritățile, relatează cotidianul local Viața Liberă. Poliția o caută acum.
Femeia are 39 de ani și concubinul ei a sunat la 112 sâmbătă după-amiază, reclamând abandonul băiatului de 9 ani în incinta Spitalului de Pediatrie „Sfântul Ioan” din Galați.

Din verificările efectuate de polițiști, aceștia au stabilit că cele sesizate se confirmă, în sensul că femeia, aflându-se la programul de vizită medicală a fiicei sale, în vârstă de 8 ani, împreună cu minorul de 9 ani, ar fi părăsit în mod voluntar unitatea medicală și l-ar fi lăsat pe acesta din urmă în incinta spitalului”, au anunțat polițiștii gălățeni.

Ulterior, bărbatul s-a prezentat la spital, de unde l-a preluat pe fiul său.
Polițiștii continuă cercetările în vederea depistării femeii, clarificării situației de fapt și luării măsurilor care se impun. De asemenea, a fost sesizată Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Galați.

Foto: Viata Libera


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button