Delicte

O femeie și-a omorât copilul nou-născut

O femeie și-a omorât copilul nou-născut

O femeie este cercetată de procurorii din Satu Mare după ce şi-a ucis nou-născutul imediat după naştere, iar apoi a aruncat corpul acestuia într-un canal cu apă aflat lângă casă.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a anunţat, luni, printr-un comunicat de presă, că o femeie este cercetată sub control judiciar pentru comiterea infracţiunii de uciderea ori vătămarea nou-născutului săvârşită de către mamă.

O femeie și-a omorât copilul nou-născut.
„Din probatoriul administrat în cauză rezultă că, în noaptea de 1-2 martie 2023, după ce a născut la domiciliul din localitatea Călineşti Oaş, sat. Coca, nr.119, jud. Satu Mare, un nou născut de sex feminin, născut viu şi viabil, suspecta G. L. a ucis nou născutul, prin obstrucţionarea orificiilor respiratorii cu un corp moale după care l-a aruncat pe acesta într-un canal cu apă situat în spatele imobilului de domiciliu, în urma acestor activităţi rezultând decesul nou născutului, care s-a datorat asfixiei mecanice”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Procurorul de caz a emis ordonanţă de luare a măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

La efectuarea cercetărilor, Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare – Serviciul de Investigaţii Criminale.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button