Delicte

 O femeie dată dispărută a fost găsită moartă

O femeie dată dispărută a fost găsită moartă. O femeie a fost găsită fără viață într-o casă la două săptămâni după ce a fost văzută ultima dată. Un bărbat de 43 de ani a fost acuzat de uciderea ei, după ce acesta a fost arestat vineri.

Emily Sanderson, în vârstă de 48 de ani, a fost găsită moartă, într-o casă din Hillsborough, Sheffield, marți. Polițiștii au acuzat un bărbat, de 43 de ani, care ar fi responsabil de moartea ei. Un alt suspect este o femeie de 40 de ani, care a fost de asemenea arestată, pentru că ar fi asistat la moartea ei, relatează The Sun.

O femeie dată dispărută a fost găsită moartă. Emily a fost raportată dispărută polițiștilor pe 25 mai, după ce nu a mai fost văzută de zile bune. O autopsie a arătat că femeia a murit din cauza unor răni grave suferite la cap. 

Proprietatea în care a fost găsit cadavrul lui Emily a fost supusă unei examinări medico-legale minuțioase și extinse. Acest lucru este necesar pentru a aduna cât mai multe dovezi posibil pentru a ne ajuta să înțelegem exact ce s-a întâmplat”, a declarat inspectorul șef-detective Andrea Bowell. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button