Delicte

O fată de 11 ani ar fi fost violată de un grup de minori într-un mall

O fată de 11 ani ar fi fost violată de un grup de minori într-un mall.

O fată de 11 ani ar fi fost ameninţată cu un cuţit şi apoi violată de un grup de şase minori în Badalona, o suburbie a Barcelonei, iar agresiunea sexuală ar fi fost comisă chiar într-un centru comercial. Recenta dezvăluire a presupusului viol în grup al acestei fetiţe de către minori, unii cu vârsta sub 14 ani, a şocat Spania, care se întreabă cum să limiteze violenţa în creştere a tinerilor, relatează AFP.

O fată de 11 ani ar fi fost violată de un grup de minori într-un mall. Potrivit relatărilor presei locale despre presupusele evenimente, care datează din noiembrie, fata de 11 ani a fost ameninţată cu un cuţit de un grup de şase minori care au forţat-o să intre în toaleta unui centru comercial din suburbia Badalona din Barcelona, unde au violat-o. Presa locală subliniază, de asemenea, că mai mulţi dintre presupuşii agresori aveau mai puţin de 14 ani, vârsta de răspundere penală în Spania, ceea ce exclude inculparea lor.

Procuratura a cerut ca cei doi suspecţi cu vârsta de peste 14 ani să fie duşi într-un centru pentru minori, dar judecătorul a decis să-l trimită doar pe unul dintre ei, lăsându-l pe celălalt în libertate supravegheată.
Potrivit presei, fratele presupusei victime a fost ameninţat din cauza plângerii depuse de familia sa.

O fată de 11 ani ar fi fost violată de un grup de minori într-un mall. Întrebată de AFP, poliţia regională din Catalonia a confirmat că a înregistrat în decembrie o plângere în care sunt implicaţi minori în legătură cu o „agresiune sexuală“ – o categorie ce include, potrivit codului penal spaniol, toate tipurile de violenţă sexuală, inclusiv violul.

Municipalitatea s-ar putea constitui în „acuzare populară”

Poliţia a refuzat să dea mai multe detalii din cauza vârstei celor implicaţi. De asemenea, procuratura a declarat că nu va da „niciun detaliu“ despre cazul de „agresiune sexuală din centrul comercial Magic din Badalona” prelevându-se de „secretul anchetei”.

O fată de 11 ani ar fi fost violată de un grup de minori într-un mall. Vineri, justiţia a anunţat plasarea unui minor timp de şase luni într-un centru de detenţie pentru „obstrucţionarea justiţiei şi ameninţări la adresa unor terţe persoane în legătură cu o anchetă privind agresiunea sexuală colectivă asupra unui minor la Badalona”.

Municipalitatea din Badalona şi-a anunţat intenţia de a se constitui în „acuzare populară”, o procedură ce permite oricărui cetăţean sau organizaţii să se prezinte ca acuzator, în apărarea legii, într-un eventual proces.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] de şcoală, vinovată pentru violarea unei eleve. Potrivit actului acuzării, Malka Leifer a violat o elevă în 2006, după ce a invitat-o să doarmă la ea pentru „lecţii de kallah”, un fel de […]

11 luni în urmă

[…] de 12 ani, violată de un bărbat de 22 de ani. În primă fază, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare