Delicte

O educatoare a otrăvit 25 de copii din răzbunare

O educatoare a otrăvit 25 de copii din răzbunare.

O educatoare din China a fost executată după ce a otrăvit 25 de copii, otrăvindu-le mâncarea. Femeia a recurs la acest gest pentru a se răzbuna pe un coleg, potrivit Sky News.
Wang Yun, în vârstă de 39 de ani, a fost condamnată la moarte în septembrie 2020, în urma incidentului petrecut în martie 2019 la Mengmeng Pre-school Education din Jiaozuo. Ea a pus nitrit de sodiu în terciul elevilor unei alte profesoare, în semn de „răzbunare”, după ce s-au certat din cauza unor „probleme de management”, se arată în declarațiile instanței de judecată de la acea vreme.

Cei mai mulți dintre copii s-au recuperat destul de repede. Cu toate acestea, unul dintre ei a murit 10 luni mai târziu din cauza insuficienței multiple a organelor, cauzate de otrăvire.
Wang a fost inițial condamnată la nouă luni de închisoare, dar sentința a fost schimbată ulterior. Ea a făcut apel, însă fără succes.

Femeia a fost dusă la un teren de execuție și a fost executată joi, potrivit unui comunicat al instanței. Ea își otrăvise anterior soțul cu aceeași substanță cumpărată online în urmă cu doi ani.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button