Delicte

Motocicletă furată de doi tineri de 17 și 18 ani, din județul Brașov

O motocicletă a fost furată de doi tineri de 17 și 18 ani, din județul Brașov. Suspecții au fost reținuți de polițiști. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Zărnești au dispus măsura preventivă a reținerii celor doi tineri, după ce ar fi sustras o motocicletă si ar fi condus-o pe dumurile publice din localitățile Poiana Mărului și Zărnești.


„La data  de 2 iunie a.c., polițștii au fost sesizați de către deținătorul unui moticiclete, din localitatea Poiana Mărului, județul Brașov, care semnala faptul că i-a fost sustras vehiculul dintr-o anexă a locuinței sale.
Cercetările polițistilor au dus la identificarea persoanelor bănuite de săvârșirea faptei, aceștia fiind doi tinerii, de 17 și 18 ani, ambii din localitatea Poiana Mărului.
Materialul probator a arătat că persoanele au pătruns in noaptea de 1/2 iunie în curtea deținătorului motocicletei și au sustras-o dintr-o anexă a imobilului, unde se afla depozitată.


După ce au luat vehiculul, l-au condus pe drumurile publice ale localităților Poiana Mărului și Zărnești, deși conducătorul motocicletei, unul dintre cei doi tineri, nu era deținător de permis de conducere. Verificările pe care polițiștii le-au efectuat în bazele de date au mai arătat faptul că vehicului sustras, care a circulat pe străzile celor două localități, nu era înmatriculat“, a informat IPJ Brașov.


Polițiștii au întocmit dosar penal, instrumentat sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești.
Persoanele cercetate beneficiază de prezumția de nevinovăție, iar la finalizarea verificărilor vor fi dispuse măsurile legale.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
vlad
3 luni în urmă

rromania, tara talharilor, a hotilor, a cocalarilor, aparati de o justitie corupta. Cum sa nu plece tinerii, oamenii capabili dintr-o astfel de tara?

Back to top button