Delicte

Medic reținut pentru furt calificat

Medic reținut pentru furt calificat. Un cunoscut medic estetician din București, a fost reținut, marți, după ce ar fi spart apartamentul fostei sale iubite și ar fi furat din locuință 35.000 de euro. Anchetatorii au descins la adresa medicului, iar în urma percheziției s-ar fi găsit o sumă uriașă.

Potrivit unor surse judiciare, medicul estetician Andrei Gregorian (42 de ani), care patronează și o clinică de profil, specializată în intervenții chirurgicale de remodelare corporală, ar fi spart casa fostei sale iubite, medic plastician la Spitalul Universitar de Urgență „Elias”.

Sursele citate au afirmat, pentru Gândul, că cei doi s-au cunoscut la Spitalul „Elias”, unde Gregorian și-a făcut rezidențiatul. După despărțire, bărbatul ar fi păstrat cheile de la ușa femeii, dr. Marinela Chiriac, iar la data de 26 septembrie, la o oră când nu era nimeni acasă, a intrat în locuință, de unde ar fi plecat cu suma de 35.000 de euro.

După ce a constatat lipsa banilor, femeia a mers la Secția 5 și a depus o reclamație. La data de 3 octombrie, polițiștii au descins atât în locuința medicului, cât și la clinica acestuia. În urma percheziției domiciliare, s-au găsit și ridicat, potrivit anchetatorilor, aproximativ 86.500 de euro, bani a căror proveniență nu a putut fi justificată.

Pe baza probelor obținute de polițiști, urmează să fie prezentat magistraților Judecătoriei Sectorului 1, cu propunere de arestare preventivă, pentru furt calificat.

Foto2 captură Antena3


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
6 luni în urmă

[…] a fost reținută pentru 24 de ore pentru furt calificat și va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, care va decide dacă va fi […]

Back to top button