Delicte

Medic cercetat după decesul mai multor pacienți

Medic cercetat după decesul mai multor pacienți. Un chirurg de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, în vârstă de 46 de ani, a fost reţinut, ieri, pentru 24 de ore, fiind acuzat de patru infracţiuni de ucidere din culpă, în forma culpei medicale, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj.


„Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 46 de ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea a patru infracţiuni de ucidere din culpă, în forma culpei medicale. În fapt, bărbatul, în calitatea sa de medic, în cadrul unei unităţi medicale din municipiul Craiova, este bănuit că ar fi efectuat patru intervenţii chirurgicale, respectiv prelevarea de probe biopsice, ulterior intervenind decesul a doi bărbaţi de 76 şi 77 de ani, din Craiova şi Pleniţa, respectiv două femei, de 64 şi 66 de ani, ambele din Târgu Jiu”, precizează IPJ Dolj, conform presei centrale.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare