Delicte

Măsuri asigurătorii asupra unor bunuri de peste 9 milioane de lei, în dosare privind infracțiuni economice

 

În ultima săptămână, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul Poliţiei Române au efectuat 47 de percheziții, au instituit măsuri asigurătorii în valoare de peste 9.000.000 de lei și au indisponibilizat bunuri în valoare de 645.000 de lei, în cadrul dosarelor penale întocmite pe numele unor persoane bănuite de infracțiuni economice.

Totodată, au fost ridicate, în vederea confiscării, peste 349.800 de ţigarete și 121 de litri de alcool.

De asemenea, poliţiştii au pus în aplicare 49 de mandate de aducere, în cadrul unor dosare penale ce vizează infracțiuni economice. În cauzele penale instrumentate, faţă de 196 de persoane s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale, iar față de 23 au fost dispuse măsuri preventive (11 rețineri, un arest preventiv și măsuri de control judiciar).

În urma definitivării cercetărilor, polițiștii au formulat propuneri de trimitere în judecată în 61 de dosare penale privind infracțiuni de natură economică.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button