Delicte

Lidia Buble, condamnată la închisoare

Lidia Buble, condamnată la închisoare. Tribunalul Bucureşti a decis, joi, condamnarea cântăreței Lidia Buble la un an închisoare cu suspendare și efectuarea a 90 de zile muncă în folosul comunităţii. Artista a fost trimisă în judecată, în noiembrie 2021, de procurorii DIICOT Ploiești, într-un dosar în care vedeta este acuzată de dare de mită.
Potrivit deciziei instanţei, Lidia Buble a primit un an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, însă magistraţii au dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, stabilind un termen de încercare pe o durată de 2 ani.

În această perioadă, Lidia Buble trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere şi obligaţii: să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Bucureşti; să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; să comunice schimbarea locului de muncă; să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă; să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii în comunitate.
De asemenea, cântăreaţa a fost obligată să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii la Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă sau la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie Socială Sector 1 Bucureşti, pe o perioadă de 90 de zile.

Lidia Buble, condamnată la închisoare. Ea a fost trimisă în judecată de DIICOT pentru că a mituit doi polițiști de la Brigada Rutieră Bucureşti ca să nu o testeze cu etilotestul. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Trebuia cu executare. Și făcută colegă de celulă cu nuțica pirandela, șefa pedelicilor.

Back to top button