Delicte

La Brașov: Șapte bărbați au fost reținuți în dosarul privind vânzarea ilegală de arme de foc letale

Șapte bărbați au fost reținuți în dosarul privind vânzarea ilegală de arme de foc letale. Amintim că, ieri, au avut loc 13 percheziții domiciliare, în urma unui flagrant.
Cei șapte bărbați sunt acuzați de (complicitate la) „nerespectarea regimului armelor și munițiilor”. Ei vor fi prezentați unui judecător, cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

„Polițiștii brașoveni au reușit, în baza informațiilor deținute, prinderea în flagrant, la data de 31.01.2023, a unui bărbat, din orașul Zărnești, care oferea ilegal spre vânzare arme de foc letale. În același timp, structurile angrenate au efectuat și 13 percheziții domiciliare la persoane bănuite că dețin și confecționează arme de foc letale, arme ce ar fi putut fi folosite la săvârșirea de activități ilegale.
După efectuarea perchezițiilor, persoanele vizate au fost conduse la unitatea de poliție, iar în urma administrării probatoriului constituit în cadrul dosarului penal, șapte bărbați au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore, în baza ordonanțelor emise, pentru săvârșirea infracțiunilor de «nerespectarea regimului armelor și munițiilor» sau pentru complicitate la săvârșirea acestei infracțiuni.
Cei șapte bărbați cercetați au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 01.02.2023, să fie prezentați judecătorului de drepturi și libertăți cu propunerile corespunzătoare”, a anunțat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Cercetarile sunt continuate de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov. Dosarul este instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

Vezi și:

Bărbat din județul Brașov, prins în timp ce vindea ilegal arme letale. Au urmat 13 percheziții (video)


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 luna în urmă

[…] Vezi și: La Brașov: Șapte bărbați au fost reținuți în dosarul privind vânzarea ilegală de arme de fo… […]

Back to top button