Delicte

Județul BRAȘOV. Mii de materiale pirotehnice, descoperite într-un autoturism

 

Polițiștii din Hoghiz, județul Brașov, au descoperit ieri un bărbat care avea în autoturism mii de materiale pirotehnice deținute ilegal.

„În fapt, la data de 01 decembrie 2021, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat care conducea un autoturism pe strada Făgărașului din localitatea Hoghiz, județul Brașov. Cu ocazia verificărilor efectuate, în interiorul autoturismului au fost identificate mai multe materiale pirotehnice, respectiv 5.170 bucăți articole pirotehnice din categoria P1, 25 bucăți articole pirotehnice din categoria F2, 120 bucăți articole pirotehnice categoria II și 5 bucăți articole pirotehnice categoria F3. În continuarea cercetărilor efectuate în cauză, cadrele de poliție au stabilit faptul că materialele pirotehnice ar fi fost achiziționate din mediul online, iar bărbatul în cauză nu posedă documente legale de proveniență”, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.

Articolele pirotehnice au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Agenții au întocmit dosar penal, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea.

FOTO – ARHIVĂ


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button